Crna hronika

NOVČANA KAZNA ZAMIJENJENA ZATVORSKOM

Autor Milica Mrvaljević

Beograđanin D.T ( 28) kažnjen je zatvorskom kaznom od 15 dana, nakon što nije mogao da plati 360 eura ukupne novčane kazne kojom je kažnjem od strane Suda za prekršaje u Budvi jer je juče na javnom mjestu vrijeđao Budvanina M.L.

Izvor: MONDO/ GORDANA ŠĆEPANOVIĆ

D.T ( 28) je odmah upućen u spuški zatvor

Sutkinja Katarina Vujačić Vuksanović kaznila je novčanom kaznom od 300 eura okrivljenog Beograđanina, koji se sumnjiči da je juče, tri sata iza ponoći na šetalištu ispred glavnog ulaza u restoran "Torch" na javnom mjestu grubo vrijeđao M.L ponavljajući više puta uvredu "s… ga stari".

Sutkinja Vujačić Vukasanović je u odvojenom postupku donijela rješenje o novčanoj kazni od 60 eura, kojom je kažnjen D.T. jer je juče oko 10.30 časova prilikom kontrole u prostorijama inspektora za strance utvrđeno da boravi u Crnoj Gori do 90 dana, a da nije podnio prijavu boravka nakon što je 17. maja ušao u Crnu Goru.

Kako srpski državljanin nije imao novca da plati novčane kazne, one su zamijenjene zatvorskim, tako što je novčana kazna od 300 eura zamijenjena zatvorskom od 12 dana, a novčana od 60 eura sa tri dana zatvora. On je odmah upućen u spuški zatvor.