Crna hronika

NOVOVIĆ: NEĆU SE BAVITI MEDIJSKIM NAVODIMA O MOGUĆEM HAPŠENJU MILA ĐUKANOVIĆA

Autor Balša Janković Izvor Vijesti

Novović je kazao i da se neće baviti medijskim navodima o tome da se sprema hapšenje bivšeg predsjednika Crne Gore i bivšeg lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Komentarišući najave o mogućem hapšenju bivšeg predsjednika i lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, Novović ovako odgovara.

“Što se tiče medjskih natpisa da bi navodno građanin Milo Đukanović mogao biti lišem slobode ja se time neću baviti, već odgovor na to pitanje treba da vam daju urednici tih portala ili medija koji su dali tu informaciju”, istakao je Novović.

Ističe da SDT ne objavljuje šta treba da radi.

“Jer u tom smislu znači da bi njihove akcije bile takve da bi svei znali da se dešavaju ili treba da se dese. Ono što je sigurno je da kad god dođemo do osnova sumnja da se na rukama određenih ljudi nalaze tragovi prljavog novca, kokaina, krijumčarenja cigareta, tragovi krvi od određenih monstruoznih zločina, mi ćemo reagovati i lišiti slobode ta lica”, istakao je Novović.

Poručuje da osobe čije su ruke čiste, nemaju bojazni da će biti uhapšeni.

Novović je kazao da SDT aktivno postupa u svim predmetima koji su podnijeti protiv Đukanovića, na isti način na koji se postupa prema prijava koje su podnijete protiv sadašnjeg premijera Milojka Spajića, šefa SPO Predraga Šukovića, Vesne Bratić…