Crna hronika

PAS IZUJEDAO ČOVJEKA U PREDIJELU RUKE I GLAVE! Užas kod Pljevalja, žrtva može da ostane bez prsta!

Autor Aleksandar Blagić

U selu Vrulja kod Pljevlja je pas lutalica napao čovjeka koji se jedva izvukao.

Izvor: MONDO/Jelica Dojčinović

U selu Vrulja kod Pljevlja se odigrala drama kada je pas lutalica napao starijeg mJeštanina (71) koji se jedva izvukao. Napad se dogodio u ranim jutarnjim časovima kada je muškarac krenuo do prijatelja putem koji se nalazi blizu magistrale.

"Na njega se odjednom zaletio pas, koji je krenuo da ga ujeda u predielu ruku i glave. Nekako je pokušao da se odbrani, ali uzalud. Zvjer je bila jača. Ko zna šta bi sa čovjekom bilo, da nisu naišla dva prolaznika u vozilu. Oni su vidjevši šta se dešava, odmah se zaustavili i krenuli da pomognu, a morali su da usmrte psa i jedino tako spasu život nesrećnom čovjeku", rekao je jedan mještanin.

Muškarac je zadobio teške tjelesne povrede i odmah je prebačen u bolnicu. Postoji mogućnost da će mu prst na jednoj ruci možda biti amputiran.

"Pas je testiran na bjesnilo, srećom je utvrdjeno da nije pozitivan. Pretpostavljamo da je pas ovdje izbačen iz kola i ostavljen, to se često dešava jer je naše selo na medjuopštinskom putu izmedju Bijelog Polja i Pljevalja. Prije mjesec dana pas je napao jednog od putara", dodaju mještani.