Crna hronika

U PODGORICI UHAPŠENE DVIJE OSOBE ZBOG NANOŠENJA TEŠKIH TJELESNIH POVREDA

Autor Milica Mrvaljević

Podgorička policija uhapsila je dvije osobe u tom gradu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nanošenje teških tjelesnih povreda, saopšteno je iz Uprave policije.

Izvor: MONDO/ GORDANA ŠĆEPANOVIĆ

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica krivično su procesuirali dvije osobe koje se sumnjiče da su izvršili krivična djela teška tjelesna povreda, u dva odvojena događaja.

Naime, sumnja da je I.M. (40) počinio pomenuto krivično djelo na način što je ušao u jednu porodičnu kuću u Podgorici gdje je zatekao žensku osobu kojoj je zadao više udaraca u predjelu glave, usljed čega je oštećena zadobila tešku tjelesnu povredu -
frakturu lobanje na tri mjesta.

U vezi sa navedenim događajem kao i preduzetim mjerama i radnjama upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u predmetnom događaju radi o krivičnom djelu teška tjelesna povreda, te da se lice
I.M. liši slobode.

Osim toga, u odnosu na drugi događaj u ovom gradu, kada je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede, policijski službenici su po nalogu postupajućeg tužioca, lišili slobode S.B. (20).

On je, kako se sumnja, oštećenom nanio povrede u predjelu glave, saopštavaju iz Uprave policije.