Crna hronika

UČENICA GIMNAZIJE U ROŽAJAMA! OVO JE JEDNA OD TROJE POGINULIH NA JADRANSKOJ MAGISTRALI!

Autor Miloš Škrbić

Vijest o tragediji brzo se proširila gradom, a počast stradaloj odaju ne samo njeni najbliži prijatelji već i cijeli grad.

Izvor: društvene mreže

U tišini koja je obavila Rožaje nakon tragičnog gubitka, narod se okuplja u bolu i tuzi da oda počast porodici sedamnaestogodišnje N. D., čiji je prerani odlazak ostavio dubok trag na sve koji su je poznavali. N. D., učenica Gimnazije „30. septembar“ u Rožajama, preminula je u nesreći koja je potresla cijelu zajednicu.

Prijatelji, poznanici, i oni koji su je samo površno znali, okreću se društvenim mrežama kako bi izrazili svoju tugu, dijeljeći fotografije i uspomene na stradalu djevojku, uz riječi koje oslikavaju dubinu gubitka, odajući počast mladom životu prekinutom u najljepšim godinama.

Vijest o tragediji brzo se proširila gradom, a počast stradaloj odaju ne samo njeni najbliži prijatelji već i cjieli grad. Učenici i nastavnici Gimnazije „30. septembar“ osjećaju veliki gubitak, s obzirom na to da je bila dio njihove školske porodice. Planiraju se komemorativne aktivnosti kako bi se odala počast njenom životu.

U ovim teškim trenucima, Rožaje pokazuje svoje pravo lice – lice zajednice koja ujedinjena u tuzi stoji čvrsto, pružajući podršku porodici stradale i svima pogođenima ovom tragedijom. Njihova bol je podsjetnik na krhkost života i važnost zajedništva u najtežim trenucima.

Podsjetimo, tri mlade osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedjelje na putu Bar – Ulcinj, saopšteno je iz crnogorske policije.

U ovoj saobraćajnoj nesreći poginuli su D. M, (21) iz Ulcinja, B. B. (20) iz Bara i N. D. (17) iz Rožaja.