Crna hronika

CRNO JUTRO U CRNOJ GORI: Troje mladih poginulo u teškoj saobraćajnoj nesreći!

Autor Gordana Šćepanović Izvor CdM

Od posljedica saobraćajne nesreće, koja se 40 minuta nakon ponoći dogodila na magistralnom putu Bar – Ulcinj, smrtno su stradale Baranke B.B. (20) i N.D. (18) i Ulcinjanin M.D. (21).

policija
Izvor: MONDO/Gordana Šćepanović

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedjelje na putu Bar – Ulcinj poginule su tri mlade osobe, a dvije su teško povrijeđene saopšteno je CdM-u iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije.

“U ovoj saobraćajnoj nesreći poginuli su D.M, (21) iz Ulcinja, B.B. (20) iz Bara i N.D. (18) iz Rožaja”, kazali su iz OKC-a.

Primorski portal piše da je do nesreće došlo jada su se sudarili vozilo marke “Audi A3”, ulcinjskih registarskih oznaka i automobil marke “Seat”, barskih tablica.

Uviđaj je obavila tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Baru, Mirjana Tankosić Vučinić, uz prisustvo vještaka saobraćajne struke, kriminalističkog tehničara Odjeljenja bezbjednosti Bar.

Saobraćaj je na toj deonici puta u oba smjera bio zatvoren do pet sati.

Okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nesreće, samo su naveli da se dogodila oko 40 minuta poslije ponoći u mjestu Vidikovac, na putu Bar – Ulcinj, detalji će biti poznati nakon rezultata izviđaja.

Možda ce vas zanimati