Crna hronika

OBJAVLJEN SNIMAK UBICE ŠKALJARCA U BRAZILU? NAKON ZLOČINA URADIO OVO: Upucao "ŠKALJARCA" pred djetetom (4) i ženom

Autor Ivana Vlajković

Objavljen je, kako se sumnja, snimak ubice škaljarca škaljarca u Brazilu.

Izvor: Twitter/screenshot

Darko Greisler Nedeljković (43) likvidiran je u sačekuši u Brazilu pred djetetom (4) i suprugom, a lokalni medij objavio je snimak na kome se vidi muškarac koji bježi nakon zločina. 

Kako se navodi, sumnja se da je muškarac kog je snimila nadzorna kamera počinio ubistvo. Na snimku se vidi muškarac koji na sebi ima crno-bijelu bluzu. Na glavi ima šešir. Muškarac trči po trotoaru nekoliko minuta nakon što je ubijen Nedeljković. Kako prenosi g1.globo.com, snimak su potvrdili i izvori iz policije. 

Za sada niko nije uhapšen zbog ubistva Srbina. Inače, ranije se pojavio i snimak samog zločina. Tamošnji mediji su ranije otkrili i da su istražitelji došli do informacija da je "škaljarac", glumeći stolara, pokušao da se sakrije u toj državi, ali ne isključuju ni mogućnost da je ostao u kontakima sa ljudima iz klana za koji je radio, kao i da je i tokom boravka u Sao Paulu dobijao zadatke.

Tajni život srpskog bjegunca, otkriven je tek posle 10 godina: "Iako su ga sve komšije opisale kao tihog, diskretnog i uzdržanog momka, policija Sao Paola otkrila je da se radi o opasnom plaćenom ubici, koji je radio za balkansku mafiju. Optužen je za ubistva, nošenje oružja i eksploziva u Crnoj Gori", navode oni i dodaju:

"Za brazilske vlasti je jasno da je Srbin živio prikriveno u Brazilu i da se ponašao kao da je druga osoba, pokušavajući da ne bude primijećen. Međutim, zbog načina na koji je ubistvo izvršeno, policija je sigurna da su Geislera suparnici otkrili. Ne isključuje se mogucnost da je neko ko je povezan sa jednom od njegovih žtava unajmio ubicu".