Crna hronika

MILAN KNEŽEVIĆ: MOJ BRAT PUŠTEN NA SLOBODU, NIJE AKTER TUČE NITI JE POTEZAO ORUŽJE

Autor Balša Janković Izvor CdM

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević je saopštio da je njegov rođeni brat Mirko, pušten na slobodu nakon saslušanja

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević je saopštio da je njegov rođeni brat Mirko, pušten na slobodu nakon saslušanja, i tvrdi da on nije akter tuče i da nije potezao oružje. CdM je ranije objavio da je podgorička policija uhapsila danas Mirka Kneževića (42) zbog sumnje da je napao policajca na dužnosti Jovana Mugošu.

Možda ce vas zanimati

 Povodom senzacionalističkih objava u određenim portalima bliskim bivšem režimu, želim da obavijestim javnost, da je Mirko Knežević, moj rođeni brat, nakon saslušanja u ODT – u pušten na slobodu, i da nije akter nikakve tuče, niti potezanja vatrenog oružja. Tužilaštvo ga tereti zbog verbalnog incidenta sa pripadnikom UP koji je bio u civilu i koji ga je legitimisao.

Za razliku od većine političara koji bi u sličnim slučajevima reagovali na način da od ovog prave politički pritisak i marketing, javno pozivam nadležne organe da sprovedu punu istragu u cilju utvrđivanja istine. I da ukoliko se utvrdi da je moj brat počinio bilo kakvo krivično djelo za isto i odgovara u skladu sa KZ – om Crne Gore, iako u svom dosadašnjem životu ni prekršajno nije bio kažnjen.

Takođe, očekujem da ukoliko se u ovom slučaju utvrdi da su pojedini pripadnici UP prekoračili svoja ovlašćenja i zloupotrijebili službeni položaj budu na isti način tretirani od nadležnih organa, prenosi CdM.