Crna hronika

U PODGORICI UHAPŠENO OSAM OSOBA ZBOG KRAĐE VOZILA I BICIKALA, UZIMANJA NOVCA I PROVALILE U VIŠE POSLOVNIH OBJEKATA

Autor mirela ljumic Izvor CdM

Procesuirano osam osoba zbog sumnje da su izvršile 21 krivično djelo.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vučkević

Službenici podgoričke policije su, preduzimajući mjere i radnje na rasvijetljavanju imovinskih delikata, procesuirali osam osoba zbog sumnje da su izvršile 21 krivično djelo, saopšteno je iz Uprave policije.

“Naime, sumnja se da su četiri maoljetne osobe starosti 17 i 15 godina, u vremenskom periodu od 9. oktobra do 11. novembra, na teritoriji Glavnog grada izvršili 17 krivičnih djela na štetu više fizičkih i pravnih lica”, kazali su iz policije, javlja CdM.

Oni su, kako se sumnja, ukrali sedam bicikla, izvršili provale u devet poslovnih objekata iz kojih su otuđivali novac. Osim toga ova lica se sumnjiče da su otuđila i jedno putničko motorno vozilo koje je pronađeno i vraćeno vlasniku”, navode iz policije.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa uhapšen je D.J. (34), piše CdM.

“On je, kako se sumnja, sa još jednim, za sada nepoznatim lice, izvršio djelo koje mu se stavlja na teret, na način što je iz jednog maloprodajnog objekta otuđio atrikle u vrijednosti od 315 eura”, kazali su iz policije.

S.M. (40) je uhapšen zbog krivičnog djela krađa, koje se, kako se sumnja izvršio na štetu jednog maloprodajnog objekta iz kojeg je otuđio akumulatorsku šrafilicu i bateriju. Otuđeni predmeti su pronađeni i biće vraćeni vlasniku.

“Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, uhapšen je i B.Š. (26).On je tokom noći 23. oktobra, ušao u dvorište jedne kuće, te upotrebom podesnog sredstva presjekao lanac kojim je biciklo bilo obezbjeđeno, nakon čega ga je ukrao”, navode iz policije, javlja CdM.

Takođe, uhapšen je i Ž.M. (40) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa.

“On je ovo djelo izvršio na način što je upotrebom podesnog sredstva polomio staklno na jednom butiku i iz unutrašnjosti otuđio tri jakne. One su pronađene i vraćene vlasniku”, kazali su iz policije.