Crna hronika

AKTIVISTKINJA ECOPATRIOTIZMA PODNIJELA KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV NAČELNIKA KOMUNALNE POLICIJE NIKŠIĆ

Autor Mirela Ljumić Izvor Vijesti

Aktivistkinja Ecopatriotizma Ivana Čogurić u utorak, 7. novembra biće saslušana u prostorijama ODT Nikšić u svojstvu podnosioca krivične prijave, koju je podnijela protiv načelnika Komunalne policije, Veselina Čurovića.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Kako navode iz tog pokreta, ona je podnijela prijavu sa sumnjom da je počinio teži službeni prekršaj i dostavio lične podatke Čogurićeve licu koje je ilegalno odlagalo otpad u koritu rijeke Gračanice.

“Naime, dana 15.9.2023. nakon što je službi KP Nikšić u prijepodnevnim satima dostavila video snimak o ilegalnom odlaganju otpada, aktivistkinja pokreta Ecopatriotizam, Ivana Čogurić, primila je poziv od lica koje je počinilo prekršaj i koje se nakon razgovora sa aktivistkinjom vratilo na korito rijeke Gračanice i saniralo načinjenu štetu pokupivši nepropisno odloženi otpad”, navode iz Ecopatriotizma, javljaju Vijesti.

Možda ce vas zanimati

 Narednog dana, Čogurićeva se, kako kažu, u prisustvu ostalih članica pokreta našla sa počiniocem prekršaja koji im je saopštio da je kontakt telefon dobio od načelnika Veselina Čurovića u prostorijama Komunalne policije Nikšić.

“Aktivistkinja će kao podnosilac prijave dati izjavu 7.11. 2023. u 12h u prisustvu advokata Dalibora Tomovića”, dodaju oni.