Crna hronika

PODGORIČANKA DRAGANA ŠAHOVIĆ PRIJAVILA STRAVIČNE PRIJETNJE UPUĆENE NJENOM SINU! "BIĆEŠ UBIJEN"

Autor Anja Rašović Izvor Dan

Podgoričanka Dragana Šahović, supruga ubijenog Jasminka Šahovića, koji je povezivan sa „škaljarskim klanom“, prijavila je sinoć policiji stravičnu prijetnju upućenu njenom maloljetnom sinu, piše Dan.

Izvor: MONDO/Jovana Raičević

Kako je navela u prijavi, kada je njen sin juče, oko 17 sati, došao iz škole, ispričao joj je da je vrativši se nakon odmora u učionicu na klupi pronašao plavi papir na kom je pisalo njegovo ime i prezime.

Šahović kaže da je njen sin potom papir dao drugu, koji mu je pročitao poruku: „Bićeš ubijen s jutra oko tri sata u zoološkom vrtu“. Mališan je papir, kako tvrdi njegova majka, predao učiteljici i ona ga je zadržala kod sebe. Šahović je odmah pozvala učiteljicu i pitala je da li zna da su njenom sinu upućene prijetnje smrću, prenosi Dan.

Ona je kazala da zna i da misli da je neko dijete to napisalo, te da će sve provjeriti sjutra, jer skoro svima poznaje rukopis.

Kako je naglasila, u školi postoje kamere, pa apeluje da se izuzmu video-snimci, da se vidi ko je ulazio za vrijeme odmora i ko je eventualno mogao ostaviti prijeteću poruku.