Crna hronika

UHAPŠENA JEDNA OSOBA ZBOG ULIČNE PRODAJE HEROINA

Autor Mirela Ljumić

Stanice policije Šavnik i Stanice policije Žabljak su, uhapsili M.P. (31) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u pormet opojnih droga.

Izvor: Profimedia

,,Službenici Stanice policije Šavnik i Stanice policije Žabljak su u subotu poslijepodnevnim časovima na Žabljaku kontrolisali autobus jednog prevoznika koji saobraća na putnom pravcu Nikšić – Šavnik – Žabljak – Pjevlja", navode iz Uprave policije.

Tom prilkom policijski službenici su kod M.P. pronašli i oduzeli pakovanje sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin ukupne težine 11,5 grama.

,,Nakon toga, pljevaljska policija je, po naredbi nadležnog suda, izvršila pretres stana i drugih prostrorije koje koristi ovo lice u Pljevljima, a tom prilikom je pronađeno pakovanje sa sadržajem parškaste materije bijele boje i 40 sjemenki marihuane", javljeno je iz UP.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.P. imao namjeru da oduzeti heroin stavi u dalji tz. ulični promet.

,,O događaju je obavješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.P. uhapsi zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključuju iz UP.

Možda ce vas zanimati