Crna hronika

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MALOLJETNIKA KOJI JE NANIO TEŠKE TJELESNE POVREDE METALNOM ŠIPKOM UČENIKU ISTE ŠKOLE

Autor Mirela Ljumić

,,Juče oko 08,40 casova prijavljeno je da je u dvorištu SSŠ Sergije Stanić fizički napadnut učenik drugog razreda te škole i da je tom prilikom zadobio tjelesne povrede nanijete metalnim podesnim sredstvom od strane nepoznatog lica", javljeno je iz Uprave policije.

Izvor: Twitter/ Uprava policije Crne Gore/ Screenshot

,,Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica preduzeli su mjere i radnje iz svoje nadležnosti", javljeno je iz Uprave policije.

Izašli su na lice mjesta, te izuzeli video materijal sa nadzornih kamera, kao i metalnu šipku – sredstvo izvršenja krivičnog djela.

Oštećenom je u medicinskoj ustanovi ukazana ljekarska pomoć, te su od njega i od svjedoka događaja prikupljena obavještenja na zapisnik. Policija je nadalje, operativnim radom na terenu, došla do saznanja da je izvršilac maloljetno lice, učenik trećeg razreda druge srednje škole u Podgorici.

,,Tužilac koji je obaviješten o događaju kvalifikovao je krivično djelo nasilničko ponašanje i naložio da se protiv pomenutog maloljetnog osumnjičenog lica podnese krivična prijava u redovnom postupku", zaključuju iz UP.