Crna hronika

HAOS U BUDVI! NAPAO LJEKARE HITNE POMOĆI HIRURŠKIM INSTRUMENTOM! LOMIO STAKLA, OŠTETIO VOZILO HITNE POMOĆI PA UHAPŠEN!

Autor Mirela Ljumić

,,Policiji u Budvi je 26. septembra u večernjim časovima prijavljeno od strane zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći Budva da je medicinsko osoblje fizički napadnuto od strane lica kojem ukazuju pomoć" navode iz policije.

Izvor: Uprava policije

P. R. je, kako navode iz policije, prilikom ukazivanja ljekarske pomoći u jednom trenutku uzeo oštri predmet i krenuo fizički da nasrne na medicinsko osoblje, pokušavajući da ih povrijedi i tom prilikom lomi i inventar.

On „iglodržačem“ napao medicinsko osoblje.

,,Policijski službenici su uz upotrebu sredstava prinude uspjeli da savladjuju P. R, te su o svemu obavijestili tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj" navode iz Uprave policije.

Policija je konstatovala da je P. R. oštetio ulazna vrata u HMP Budva, polomio više stakala i oštetilo službeno vozilo HMP Budva.

,,Postupajući tužilac se izjasnio da se u radnjama P.R. stiču elementi krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti u sticaju sa krivičnim djelom uništenje i oštećenje tuđe stvari, te je po njegovom nalogu P.R. lišen slobode i priveden na dalje postupanje 27. septembra" zaključuju iz policije.