Crna hronika

NAJMANJE DVIJE OSOBE POGINULE U UDESU NA PUTU CETINJE-BUDVA

Autor Anja Rašović

Saobraćajna nezgoda na Obzovici. Na mjesto nezgode upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Najmanje dvije osobe su poginule, dok je više osoba povrijeđeno u udesu koji se desio na putu Cetinje - Budva.

Kako je potvrđeno "Vijestima", došlo je do slijetanja autobusa na pravcu između Obzovice i Brajića. Prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika.

Ekipe Uprave policije u olupini autobusa u 13.10 časova javljaju da više nema povrijeđenih niti novih stradalih. Trenutno se radi pretraga terena, kako bi se utvrdilo da nije neko ispao iz autobusa i da mu pomoć još nije ukazana.

Autobus firme "Papović" prevozio je putnike na relaciji Nikšić - Budva.

Trećom trakom se odvija saobraćaj, da ne bi došlo do blokade i kako bi brojna kola Hitna pomoći i vozila policije mogli da odvoze povrijeđene do bolnica.

Na mjesto nezgode upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije.

Na licu mjesta je više vozila Hitne pomoći. "Vijestima" je u budvanskoj Službi zaštite i spasavanja rečeno da su poslali tri vozila sa vatrogascima, jer ima dosta povrijeđenih.

Ekipama hitne pomoći, ljekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, kao i cetinjskoj bolnici, izdata je preporuka da sve ekipe budu u pripravnosti za prijem povrijeđenih.

"Na magistralnom putu Cetinje - Budva dogodila se saobraćajna nezgoda usljed čega je došlo do slijetanja autobusa 'Papović' sa kolovoza. Sve raspoložive jedinice Uprave policije su na licu mjesta, kao i službe Hitne medicinske pomoći i Direktorata za vanredne situacije", objavila je Uprava policije na mreži Iks.