Crna hronika

ZAMAHIVAO ČEKIĆEM NA NJIH! POLICAJCI VAN DUŽNOSTI SPRIJEČILI PLJAČKU U NIKŠIĆU!

Autor Mirela Ljumić

,,Sinoć oko 23.40 časova dok su bili van dužnosti, pripadnik Protivterorističke jedinice i pripadnik Posebne jedinice policije su u Nikšiću, u Njegoševoj ulici primijetili lice koje lomi staklo na jednom maloprodajnom objektu" navode iz Policije.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Oni su primijetili da lice lomi staklo čekićem. Legitimilisali su se povikavši ,,POLICIJA", ali lice nije reagovalo već je iz objekta uzeo kofer u kome su, ispostaviće se, skupocjene naočare.

,,Policijski službenici PTJ i PJP su prišli licu, koje je pružalo otpor i zamahivalo čekićem prema jednom od službenika. Izvršilac je hrabrom akcijom pripadnika Sektora policije posebne namjene savladan i zadržan na licu mjesta" navode iz Policije.

Pretresom je pronađen i nož, tzv. leptir.

,,O događaju su policijski službenici obavijestili kolege u Odjeljenju bezbjednosti Nikšić koji su odmah izašli na lice mjesta, legitimisali i utvrdili identitet izvršioca - G.M. iz Nikšića" navode u saopštenju.

G.M. je doveden u službene prostorije, a po nalogu tužioca na licu mjesta je izvršen uviđaj nakon čega je kvalifikovano krivično djelo teška krađa, a G.M. lišen slobode.