Crna hronika

UHAPŠEN BUDVANIN ZBOG ULIČNE PRODAJE HEROINA U PODGORICI

Autor Mirela Ljumić

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su juče uhapsili M.M. (41) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Izvor: Twitter/ Uprava policije Crne Gore/ Screenshot

"Podgorička policija je 5. septembra oko 18.45 časova na Bulevaru Šarla de Gola izvršila kontrolu vozila marke "VW Polo" budvanskih registarskih oznaka kojim je upravljao M.N. (38) iz Budve, a u kojem se nalazio M.M.", navodi se u saopštenju.

Budvanin je, kako je rečeno, uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

"Kontrolom M.M. policija je pronašla i oduzela tri pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, težine oko 12,5 grama, kao i dvije tablete sa liste opijata. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.M. stavljao u tzv. ulični promet opojnu drogu heroin, te da je u više navrata prodavao heroin licu M.N.", piše u saopštenju UP.

Iz UP su kazali da je o događaju obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio njegovo hapšenje zbog sumnje da je izvršio pomenuto krivično djelo.