Crna hronika

JEDNA OSOBA U PODGORICI UHAPŠENA ZBOG ULIČNE PRODAJE NARKOTIKA I NAPADA NA SLUŽBENO LICE!

Autori Uprava policije Anja Rašović

Policijski službenici su uočili dva lica koja sjede u vozilu marke Audi barskih registarskih oznaka.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Radi kontrole lica, policijski službenici su prišli vozilu i tom prilikom je sa mjesta suvozača iz vozila izašao K.O.F. (27), državljanin Republike Turske, koji je službenicima predao manje pvc pakovanje sa sadržajem praškaste bijele materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, pvc pakovanje sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, kao i ručno pravljenu cigaretu sa sadržajem marihuane, tzv. džoint.

Nakon toga policijski službenici su pristupili kontroli lica koje se nalazilo na vozačevom mjestu, međutim, tom prilikom ovo lice je zadalo udarac jednom policijskom službeniku u predjelu desne podlaktice, zatim sjeo u auto i pobjegao pri tome prelazeći pneumatikom drugom policijskom službeniku preko noge.

Od K.O.F. prikupljena su obavještenja na zapisnik u službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, te je i saslušan od strane tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Policija je juče oko 11.30 časova u Studentskoj ulici pronašla i kontrolisala N.V. (29) koji je upravljao vozilom marke Audi, barskih registarskih oznaka.

Kod njega su pronađena dva manja pvc pakovanja sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

Vozilo je obezbijeđeno na licu mjesta, zapečaćeno, fotoelaborisano i dislocirano na parking prostor Odjeljenja bezbjednosti Podgorica gdje je po naredbi Višeg suda izvršen pretres. Osim toga, sa vozila su izuzeti i tragovi.

Po nalogu postupajućeg tužioca N.V. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.