Crna hronika

DRŽAVLJANI SJEVERNE MAKEDONIJE UHAPŠENI U NIKŠIĆU!

Autori Uprava policije Miloš Miranović

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući pojačane mjere kontrole, juče lišili slobode tri strana državljanina zbog krađe i prikrivanja.

Izvor: Twitter/Uprava policije Crne Gore

Naime, 14. avgusta je nikšićkoj policiji jedna oštećena osoba prijavila da joj je iz trgovinskog objekta u mjestu Bogetići otuđen novčanik sa novcem u iznosu od 1.500 eura od strane tri nepoznata lica, a nakon čega su se isti vozilom udaljili sa lica mjesta.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po prijavi preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnost'i i juče u mjestu Paprati kontrolisali vozilo marke „Audi“ u kojem su se nalazila tri lica, državljani Republike Sjeverne Makedonije A.A. (26), A.O. (41) i Ž.D. (47) i oni su dovedeni u službene prostorije.

Policijski službenici su kriminalističkom obradom došli do sumnje da je A.A. otuđio novčanik sa novcem iz pomenutog trgovinskog objekta, dok su A.O. i Ž.D. od njega dobili i zadržali dio otuđenog novca.

A.A. se sumnjiči za krivično djelo krađa, dok se A.O. i Ž.D. na teret stavlja krivično djelo prikrivanje i sva tri lica su lišena slobode.

Veći dio otuđenog novca je pronađen i vraćen vlasnici, a vozilo koje je korišteno prilikom izvršenja krivičnog djela je oduzeto.

Tagovi