Crna hronika

BRĐANIN PRIJE ČETIRI MJESECA DAO IZJAVU SDT-U O LJUBU MILOVIĆU!

Autor Mirela Ljumić Izvor RTCG

,,U tome nema ničeg novog ni eksluzivnog, niti mene stavlja u okvir koji mi neki, u jalovom naporu da opravdaju moju drugu nezakonitu smjenu od strane Vlade, pokušavaju crtati”, kazao je Brđanin.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Smijenjeni direktor Uprave policije Zoran Brđanin dao je izjavu specijalnom tužilaštvu još prije četiri mjeseca, potvrđeno je Portalu RTCG.

On je tada saslušan u svojstvu svjedoka, a na okolnosti poznanstva sa odbjeglim Ljubom Milovicem.

On je reagujući na objave pojedinih medija za RTCG portal kazao da su "ovakve eksluzive pokušaj pravdanja njegove nezakonite smjene".

“Tačno je samo da sam dao iskaz u svojstvu svjedoka prije nekoliko mjeseci u slučaju koji SDT vodi u vezi sa suspendovanim policijskim službenikom Ljubom Milovićem. U tome nema ničeg novog ni eksluzivnog, niti mene stavlja u okvir koji mi neki, u jalovom naporu da opravdaju moju drugu nezakonitu smjenu od strane Vlade, pokušavaju crtati”, kazao je Brđanin.

Podsjetimo juče se povodom odluke Vlade Crne Gore da prestane mandat Zoranu Brđaninu na mjestu direktora Uprave policije oglasio Brđaninov advokat Siniša Gazivoda. Naveo je da će se Brđanin žaliti Upravnom sudu na novu odluku Vlade o prestanku mandata direktora Uprave policije.