Crna hronika

48 DANA ZATVORA ZBOG NESTAJANJA NA ZNAK STOP!

Autor Mirela Ljumić

Državljanin Srbije N.I. (30) iz Niša kažnjen je sa 48 dana zatvora zbog dva saobraćajna prekršaja, saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi.

Izvor: MONDO/ Mirela Ljumić

“N.I. (1992) iz Niša oglašen je krivim i izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 1.200 eura, jer se prethodne večeri u ulici Mediteranskoj u Budvi motociklom marke ‘Kawasaki’ nije zaustavio na znak ‘stop’ policisjkog službenika, već je nastavio dalje kretanje ka hotelu ‘Avala’. Kada je nakon kraće potjere zaustavljan, utvtđeno je da nema položen vozački ispit za upravljanje predmetnim motociklom”, navodi se u saopštenju Suda za prekršaje.

Pošto, kako se navodi, okrivljeni nije imao novca da uplati predmetnu kaznu, ista je zamijenjena u kaznu zatvora u trajanju od 48 dana na čije izdržavanje je upućen odmah po donošenju rješenja.

“Sutkinja Katarina Vujačić Vuksanović je osim kazne odredila da okrivljeni N.I. ne može upravljati vozilima na teritoriji Crne Gore u trajanju od tri mjeseca, koja zabrana stupa nakon izdržane kazne”, dodaju iz Suda za prekršaje u Budvi.