Crna hronika

BAR: UHAPŠENA OSOBA ZBOG ULIČNE PRODAJE AMFETAMINA I MARIHUANE

Autor Mirela Ljumić

Barska policija je uhapsila V.Z. (41) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Izvor: MONDO/Anastasija Đonović

,,Pripadnici Interventne grupe su 28. jula oko 16,50 časova kontrolisali V.Z. i pregledom pronašli osam pvc pakovanja u kojima se nalazila praškasta materija za koju se sumnja da je opojna droga amfetamin i pet pvc pakovanja u kojima se nalazila biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je V.Z. navedene opojne droge imao namjeru da stavi u dalji tzv. ulični promet na području Bara.

,,Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici V.Z. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio gore navedeno krivično djelo. Kroz pojačane aktivnosti policije, koje su sprovedene na području Bara, tokom vikenda kod 12 osoba su pronađene manje količine kokaina i marihuane, zbog čega su protiv njih podnijete prekršajne prijave, a zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga", zaključuje se u saopštenju.