Crna hronika

PODGORICA: UHAPŠENE 4 OSOBE ZBOG OBIJANJA I KRAĐE NOVCA, ALATA I AUTA

Autor Mirela Ljumić

Podgorička policija je uhapsila četiri osobe zbog pet krivičnih djela.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

“Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa podgorička policija je lišila slobode E.B. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo izvršio u oktobru 2022. godine na štetu jednog pravnog lica, tako što je upotrebom podesnog sredstva obio magacin i iz unutrašnjosti otuđio veću količinu alata”, piše u saopštenju Uprave policije.

A.A. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela krađa.

“Sumnja se da je 11. jula ušao u jedan objekat koji se nalazi u okviru tržnog centra, te koristeći nepažnju zaposlene ukrao oko 300 eura, nako čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Osim toga, on se sumnjiči da je dan kasnije, 12. jula, zaustavio taksi vozilo i sa sjedišta ukrao torbicu taksiste u kojoj se nalazilo 60 eura i lična dokumenta”, naveli su iz policije.

Podgorička policije je uhapsila N.P. (31) zbog sumnje da je 9. jula ukrao vozilo marke „Fiat Stilo“ i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Vozilo je u kratkom roku pronađeno i vraćeno vlasniku.

“Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa slobode je lišen L.T. On je ušao u kuću jedne ženske osobe i ukrao novac u iznosu od oko 1.150 eura”, zaključuje se u saopštenju.