Crna hronika

U Podgorici rasvijetljeno 12 imovinskih delikata!

Autori Uprava policije Anja Rašović

Službenici Regionalnog centra bezbjednsoti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje na rasvijetljavanju imovinskih delikata lišili slobode tri osobe koje se sumnjiče za 12 krivičnih djela.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Naime, slobode je lišen S.B. (23) zbog sumnje da je izvršio šest krivičnih djela teška krađa. On je, kako se sumnja, od 1. do 27. juna u šest navrata obijao samouslužne aparate, u jednom tržnom centru, i iz njih otuđivao novac.

Nakon identifikacije izvršioca za ovim licem je bila raspisana lokalna potraga, on je lišen slobode i priveden državnom tužiocu na dalju nadležnost.

Osim toga, zbog pet krivičnih djela krađa slobode je lišen D.G. (47). On je, kako se sumnja, od 8. aprila u pet navrata, preko oglasa dogovarao sastanke u kućama koje su bile oglašene za rentiranje, kojom prilikom je koristio nepažnju i povjerenje stanodavaca i otuđivao mobilne telefone, novac i razne tehničke uređaje.

Slobode je lišen N.D. (34) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa na štetu jedne agencije za stanovanje. On je tokom noći sa jedne zgrade u ulici Save Kovačevića, na kojoj ta agencija vrši obnavljanje fasade, otuđio gazišta za skelu.

Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasniku.