Crna hronika

3 OSOBE ĆE ODGOVORATI ZBOG KRAĐA U PODGORICI

Autor Mirela Ljumić

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje na rasvijetljavanju imovinskih delikata, procesuirali tri osobe zbog pet krivičnih djela", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu protiv D.V. (45) zbog sumnje da je izvršio tri krivična djela krađa na štetu Cosmetics marketa u ulici Ivana Vujoševića.

"On je, kako se sumnja, jednom u aprili i dva puta u junu, ulazio u ovaj market i otuđivao parfeme ukupne vrijednosti od oko 750 eura. Osim toga, pripadnici policije su lišili slobode E.A. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa na štetu jednog građanina. On je, kako se sumnja, iskoristio nepažnju oštećenog i iz teretnog motornog vozila otuđio torbicu sa ličnim dokumentima i novcem", piše u saopštenju.

 Slobode je lišen A.A. (22) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa. Sumnja se da je ovo lice u ranim jutarnjim časovima 4. jula provalio u prodavnicu srebrnog nakita i otuđio 56 komada nakita. On je identifikovan i uhapšen istog dana. Nakit je pronađen i vraćen vlasniku.