Crna hronika

ĐUKIĆ U SVOJSTVU GRAĐANINA DAO IZJAVU U POLICIJI ZBOG PRIJETNJI UPUĆENIH ABAZOVIĆU NA FEJSBUKU!

Autor Mirela Ljumić Izvor Standard

Novinar i pisac Miško Đukić dao je jutros u svojstvu građanina izjavu u OB Podgoricu povodom prijetnji koje je putem društvene mreže Fejsbuk uputio premijeru u tehničkom mandatu Dritanu Abazoviću.

Izvor: MONDO/Jovana Raičević

 Đukić je danas na Fejsbuku objavio fotogafiju da je kao građanin dao izjavu u OB Podgorica uz riječi “KADA DRITAN UHAPSI ABAZOVIĆA,PREĆI ĆE CENZUS.Bez koalicije”.

Podsjećamo Đukić je juče na Fejsbuku objavio post sljedeće sadržine:

“Sram te bilo! Ja sam sa Zabjela, dijela grada (koji nije grad, kako ti u izjavi reče), koji broji blizu 40 000 stanovnika .Moji umrli roditelji, moji prijatelji, sva moja mladost i borba za tvoj dolazak na mjesto predsjednika vlade) nazvani su dripcima i narkomanima. Kumara Dido, koji te toliko velicao, sa Zabjela je! Narkomani kazes? A ne spominjes dilere i lustraciju dilera… niti dripaca? Ne spominjes cigarete i naše pušenje tvoje priče? Briga me za Spajića i Kvona ali ti NVO vlado, ostajes u sapunskoj operi doma. U naš DOM. Sram te bilo. Dajem ti svoju besu, “besni” intelektualče, da ću ti uši iščupati na prvom susretu. Kao sto sam i gospodinu Djukanovicu rekao, kada te je uvrijedio riječima: “śedi bitango”. A ti si ga uhapsio i lustrirao. Mozes, preko svojih veza, zavezani čovječe, da mi “uzmeš” posao u RTCG, ali čestitaću ti rodjendan na zabjelski način. Sram te bilo!
P.S Prije će se DPS reformisati, nego ti, ikada više, afirmisati.
Kada se sretnemo nedje, ruke stavi na uši i bježi.
Hrabro se broji”, napisao je Đukić na Fejsbuku.