Crna hronika

ŠEST OSOBA UHAPŠENO U PODGORICI OSUMNJIČENI ZA KRIVIČNA DJELA!

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su aktivnostima na suzbijanju imovinskog kriminaliteta rasvijetlili sedam krivičnih djela, saopšteno je iz Uprave policije.

Izvor: MONDO/Mia Radulović

"Podgorička policija je lišila slobode M.L. (31) i B.J. (57) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krađa i krivično djelo zlostavljanje. Oni su, kako se sumnja, došli u naselje Mojanovići i u porodičnoj kući napali oštećenog zadajući mu više udaraca, kojom prilikom su otuđili dva mobilna telefona. Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasniku.

Osim toga, policija je zbog krivičnog djela krađa lišila slobode S.J. (38). On je, kako se sumnja, upotrebom podesnog sredstva provalio u jednu apoteku u naselju Zlatica, iz čije unutrašnjosti je otuđio novac u iznosu od 70 eura.

Policija je u Podgorici lišila slobode tri maloljetna lica stara 15 i 17 godina zbog sumnje da su izvršila četiri krivična djela teška krađa na štetu dva butika, jedne brze hrane i pekare. Oni su upotrebom podesnih sredstava provaljivali u navedene objekte i iz unutrašnjosti otuđivali novac i druge predmete", navode u saopštenju.