Crna hronika

NERVOZNI VOZAČ AUTOMOBILOM SE ZALETIO NA RADNIKA MORSKOG DOBRA!

Autor Slavica Milovic Izvor Vijesti

Na lice mjesta odmah je izašla hercegnovska policija.

Izvor: MONDO/Anđela Pešić

Na trajektnom pristaništu u Kamenarima večeras nešto prije 21 sat došlo je do incidenta između jednog vozača i radnika Morskog dobra koji održavaju red na pristaništu i određuju redosljed kojim će se vozila ukrcavati na trajekt.

Srednjovječni čovjek za volanom luksuznog crnog BMW džipa (UL AT 990) prema tvrdnjama svjedoka koji su bili u redu za ukrcaj na trajekt, automobilom se zalijetao na radnika koji ga nije puštao na brod.

Nervozni i nestrpljivi vozač sa kojim je u BMW-u bila i mlađa ženska osoba čak je pritom navodno, radnika dva puta "digao" na haubu svog džipa, ali ga srećom nije povrijedio, prenose Vijesti.

Na lice mjesta odmah je izašla hercegnovska policija koja trenutno još razgovara sa akterima incidenta i prikuplja informacije o tome šta se dogodilo.

Stoga se još uvijek ne zna kako će policija kvalifikovati ovaj incident i kako će postupiti prema njegovim akterima.

Na trajektnom prelazu u Boki inače, danas su bile velike gužve, a među vozačima koji su čekali da se trajektom prevezu na drugu obalu zaliva bilo je dosta nervoze i nezadovoljstva prilikom ukrcaja i iskrcaja automobila na trajekte,prenose Vijesti.