Crna hronika

NA GRANIČNOM PRELAZU SUKOBIN - MURIĆANI PRONAĐENO I PRIVREMENO ODUZETO 20.000 EURA

Autori Uprava policije Mia Radulović

Službenici Uprave policije i Uprave prihoda i carina su juče na zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, a u saradnji sa kolegama iz Albanije, kontrolom vozila pronašli skriveni novac.

Izvor: MONDO/Jovana Raičević

“Naime, juče je na ulazu u Crnu Goru izvršena kontrola vozila marke „Audi“ kojim je upravljao E.M. iz Albanije. Zajedničkim radom službenika granične policije i carinika dvije države pronađen je specijalno izrađeni bunker u prednjem dijelu vozila u kojem je bilo skriveno 20.000 eura. E.M., vozilo i oduzeti novac je preuzela policija Albanije radi daljeg postupanja”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osim toga, kako se dalje navodi, granična policija je nedaleko od Zajedničkog graničnog prelaza Sukobin – Murićani, prilikom obilaska zelene granice, pronašla odbačenu torbu u kojoj se nalazilo više pakovanja sadržaja tamnozelene boje za koju se sumnja da je marihuana, ukupne težine od oko 27,7 kilograma.

“O događaju je obaviještena i policija Albanije u cilju vršenja pretrage terena i na teritoriji te države u cilju pronalaska lica koje je drogu odbacilo”, zaključuju iz policije.

Izvor: Uprava policije