Crna hronika

ZBOG ORUŽJA U ILEGALNOM POSJEDU ODGOVARAĆE TRI OSOBE!

Autor Miloš Miranović

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeli krivičnu prijavu protiv dvije, dok su jednu osobu lišili slobode zbog ilegalnog p osjedovanja vatrenog oružja.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Barska policija je od M.F. oduzela pištolj marke „Crvena Zastava“, a od lica S.F. su policijski službenici oduzeli 93 komada municije kalibra 7.65 mm, u ilegalnom posjedu. Po nalogu nadležnog državnog tužioca protiv M.F. i S.F. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policijski službenici su juče, preduzimajući aktivnosti u vezi pronalaska predmeta koji su otuđeni u Virpazaru, kontrolisali Z.N. kod kojeg je pronađena lovačka puška. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je Z.N. pronađenu pušku preuzeo od počinioca krivičnog djela u cilju skrivanja predmeta za koje se sumnja da potiču iz krivičnog djela izvršenog u Virpazaru.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se Z.N. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivčno djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim djelom prikrivanje.

Tagovi