Crna hronika

DVIJE OSOBE ĆE KRIVIČNO ODGOVARATI ZBOG DVA KRIVIČNA DJELA!

Autor Anđela Pešić

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode dvije osobe.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Saobraćajna policija je 2. januara zaustavila vozilo kojim je upravljao M.R. (42) iz Bara, a koji je tom prilikom prevozio vanbrodski motor za koji nije posjedovao dokumentaciju, te je motor oduzet radi provjere porijekla. Policiji je 6. januara prijavljeno da je otuđen vanbrodski motor veće vrijednosti sa plovila koje je bilo vezano na gatu, a uvidom u dokumentaciju je utvrđeno da se radi o motoru koji je policija oduzela od M.R. Osumnjičeni je po nalogu državnog tužioca lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, a otuđeni motor je vraćen vlasniku.

Postupajući po prijavi jedne ženske osobe da joj je P.V. (27) iz Bara, sa kojim je bila u emotivnoj vezi, u više navrata upućivao riječi prijeteće sadržine, barska policija je od prijavljenog prikupila obavještenja na okolnosti prijave. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se P.V. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.