Crna hronika

ŠIPČANOVIĆ PODNIO TUŽBU PROTIV MILANA KNEŽEVIĆA ZBOG UVREDA KOJE MU JE UPUTIO!

Autor Anđela Pešić Izvor CdM

Bivši šef Kontraobaveštajne zaštite u Agenciji za nacionalnu bezbijednost Drago Sipčanović podnio je tužbu Osnovnom sudu u Podgorici protiv Milana Kneževića, radi naknade nematerijalne štete koju je pretrpio usljed uvreda koje mu je poslanik Demokratskig fronta uputio.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Govoreći mu da je najveći lažov, nesoj i fukara u Crnoj Gori, da su to teške riječi, ali istinite, te da onaj ko njega optuži da radi za srpsku i rusku službu, zaslužuje ovakav odgovor.

Sipčanović smatra da je ovakvim riječima jednog poslanika i predsjednika Odbora za bezbjednost kao što je Knežević povrijeđeno njegovo pravo na ličnost na najdrskiji mogući način, posebno kod činjenice što je Knežević sve to izgovorio na sjednici koja je imala veliku gledanost.

Predložio je sudu da usvoji njegov tužbeni zahtjev i obaveže Kneževića da mu na ime naknade nematerijalne štete zbog povrede prava ličnosti, ugleda i časti isplati 1.000 eura sa pripadajućom zakonskom kamatom.

“Tužba je poslata na odgovor tuženom i biće zakazano pripremno ročište u zakonskom roku, kada se za to steknu uslovi”, navela je sudija portparol Ivana Bečić.