Crna hronika

RASVIJETLJENO RAZBOJNIŠTVO U PLEVLJIMA!

Autori Uprava policije Mia Radulović

Pljevaljskoj policiji je 9. decembra oko 08.20 časova prijavilo jedno lice da su 7. decembra oko 23.00 časova u selu Višnjica, u porodičnu kuću njegovog strica ušla dva nepoznata maskirana lica i fizički ga napali uz upotrebu drvenih palica, u namjeri da mu otuđe novac

Izvor: MONDO/Katarina Drašković

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji je kvalifikovao krivično djelo razbojništvo u pokušaju, te naložio dalje preduzimanje policijskih mjera i radnji u cilju identifikacije i lociranja izvršilaca ovog krivičnog djela.

Pripadnici pljevaljske policije su preduzeli niz operativno-taktičkih mjera i radnji na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za navedeni događaj, koje su u krajnjoj mjeri rezultirale identifikacijom izvršilaca.

Sumnja se da su E.Š. (30) i H.C. (26) iz Pljevalja po prethodnom dogovoru, 7. decembra oko 23.00 časova došli u selo Višnjica, odvezli se do porodične kuće u kojoj stanuje oštećeni, maskirali se fantomkama na glavi i fizički ga napali uz upotrebu drvenih palica, kojom prilikom su mu zadali udarce po glavi, vratu,

ramenima i tijelu.

Policija je locirala izvršioce E.Š. i H.C. i lišila ih slobode nakon čega su privedeni nadležnom tužiocu koji im je odredio zadržavanje u trajanju od 72 sata.