Crna hronika

ZBOG NANOŠENJA TEŠKIH TJELESNIH POVREDA JEDNOM LICU U NIKŠIĆU KRIVIČNO ĆE ODGOVARATI TRI OSOBE!

Autor Anđela Pešić

U službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić je 18. novembra u 03.20 časova pristupilo jedno lice sa vidnim povredama u predjelu glave, odnosno lica, te prijavilo da je neposredno prije prijavljivanja fizički napadnut od strane više njemu nepoznatih lica.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Zbog zadobijenih povreda oštećeni je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći u Medicinski centar Nikšić, gdje su mu od strane dežurnog ljekara konstatovane teškev tjelesne povrede u vidu preloma donje vilice i preloma rebra sa desne strane. Nakon toga ovo lice je transportovano u Klinički centar Crne Gore na hospitalizaciju i
liječenje.

O svemu je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je kvalifikovao krivično djelo teška tjelesna povreda, te naložio dalje preduzimanje policijskih mjera i radnji u cilju identifikacije i lociranja izvršilaca ovog krivičnog djela.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzeli niz operativno-taktičkih mjera i radnji na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za navedeni događaj, koje su u krajnjoj mjeri rezultirale identifikacijom izvršilaca navedenog krivičnog djela.

Sumnja se da su M.B. (18), F.N. (26) i D.Z. (26), svi iz Nikšića, upotrebom fizičke snage nanijeli višestruke tjelesne povrede oštećenom, a čemu je prethodila verbalna rasprava između dvije strane.

Protiv osumnjičenih lica je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda.