Crna hronika

HOROR! "UBIO SAM CRNOGORCA PO IMENU DRAŽEN, DOĐITE!" Ubica iz Ugrinovaca zvao policiju: Bio mi je dužan PARE!

Autor Mirela Ljumić Izvor Kurir

Osumnjičeni iz Ugrinovaca koji je, kako se sumnja, usmrtio našeg državljanina Dražena D., pozvao je policiju nakon zločina i sve priznao.

Izvor: Kurir/kurir/Nemanja Nikolić

Kako Kurir nezvanično saznaje B.T. koji je osumnjičen da je juče ubio našeg državljanina Dražena Delevića, nakon zločina je pobjegao, ali je ubrzo uhapšen. "Osumnjičeni je "škodom" pobjegao u Dobanovce nakon zločina i pozvao policiju. Tada im je navodno rekao:" Ubio sam Crnogorca po imenu Dražen koji mi je dužan pare ispred svoje kuće, nalazim se u Dobarnovcima i dođite!'", kaže sagovornik i dodaje da je policija odmah došla i uhapsila B.T. kome su urađene analize kako bi se utvrdilo da li je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci u trenutku ubistva.

Mjesto zločina jutro posle obračuna

Podsjetimo, Dražen D. ubijen je juče oko 16 časova u Ugrinovcima. On je likvidiran u automobilu BMW X6, a tijelo je pronađeno na zadnjem sjedištu, sa prostrelnom ranom. Prema riječima žitelja beogradskog naselja Ugrinovci kažu da ubijenog nikad nisu vijdeli. "Osumnjičeni mladić živi ovdje već neke tri, četri godine i došao je ovdje iz Mokrina kod Kikinde. On je dijete iz hraniteljske porodice i iznajmljivao je stan kod čovjeka ispred čije kuće se i dogodio zločin", kaže jedan od komšija, dok drugi dodaje:

U poslednja tri mjeseca počeo je čudno da se ponaša i uletio je u priču s tim Draženom i prevozio ne migrante za njega. Sagovornik dodaje i da su osumnjičenog komšije i prijatelji odvraćali od tog prljavih posla. "B.T. nije htio da sluša, jer mu je bilo bitno da zarađuje mnogo i nije mogao da se zaustavi i izađe iz posla. Takođe, osumnjičeni je kada je počeo da radi za ubijenog prodao svog "pasata" jer kad bi radio u firmi u Batajnici, on bi prevozio migrante", kaže sagovornik.

Na mjestu ubistva, iako je juče cio dan padala kiša vidljivi su tragovi krvi, ali i čaura koja je nađena pored puta. Komšije su dodale i da ne znaju odakle osumnjičenom pištolj. "Svi smo u šoku, iskreno, nije on djelovao kao neko ko je spremam da ubije. Radio je nekoliko vrsta poslova, bio je i bravar i zidar, snalazio se i lijepo je zarađivao, ali je očigledno želi više. Mladi su to, oni žele odmah brzu i laku lovu", kaže mještanin Ugrinovaca i dodaje da je planirao da se oženi. Sagovornik kaže i da se B.T. sa žrtvom upoznao preko društvenih mreža.