Crna hronika

HERCEG NOVI: PREKRŠAJNE PRIJAVE PROTIV ČETIRI OSOBE ZBOG NARUŠAVANJA JAVNOG REDA I MIRA

Autori Uprava policije Kristina Milović

Hercegnovska policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv I.G. (17), M.K. (17), A.B. (17) i K.Z. (18) zbog narušavanja javnog reda i mira u blizini dvorišta SMŠ „Ivan Goran Kovačić“ u Herceg Novom.

Izvor: MONDO/Mladen Nikolić

“Policija je preduzela aktivnosti povodom događaja koji je prijavljen 10. novembra u 11.55 časova, a gdje se navodi da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u blizini jedne škole u Herceg Novom. Naime, 10. novembra u blizini i u dvorištu SMŠ „Ivan Goran Kovačić“ u Herceg Novom došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane I.G. (17), M.K. (17), A.B. (17) i K.Z. (18)”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su naveli, do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba prvobitno je došlo između I.G. i K.Z.

“U drugom navratu verbalno, a onda i fizički sukobile su se K.Z. i M.K. a u sukob se uključila i A.B., te se tuča između ovih osoba ponovila još jednom nakon kraćeg vremenskog perioda. I.G. i K.Z. su zadobile lakše tjelesne povrede”, navode iz UP.

Iz UP su naveli da su prikupljene izjave od pomenutih osoba i da je svemu obaviješten nadležni tužilac koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti.

“Policija je protiv I.G., M.K., A.B. i K.Z. podnijela prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz člana 10 i člana 7 Zakona o javnom redu i miru”, zaključuju iz UP.