Crna hronika

ZATVORSKI POLICAJAC ZADRŽAN U PRITVORU! UNOSIO MOBILNE TELEFONE U ZATVOR ZA 300 EURA?

Autor Anđela Pešić Izvor Vijesti

"Zbog produženog krivičnog djela zloupotreba službenog položaja, kao i protiv dvije osumnjičene A.R. i A.R. iz Podgorice, zbog istog krivičnog djela u pomaganju", saopštili su iz podgoričkog tužilaštva, prenose Vijesti.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Zatvorski policajac Ž.T. osumnjičen je da je u prethodna dva mjeseca unosio mobilne telefone iza spuških bedema i po unijetom telefonu dobijao 300 eura.

Njemu je nakon saslušanja u podgoričkom Osnovnom državnom tužilaštvu određeno zadržavanje do 72 sata, kazali su z ODT Podgorica.

"Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je krivični predmet protiv osumnjicenog Ž.T., službenika Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, zbog produženog krivičnog djela zloupotreba službenog položaja, kao i protiv dvije osumnjičene A.R. i A.R. iz Podgorice, zbog istog krivičnog djela u pomaganju. Protiv osumnjičenih je donijeto rješenje o zadržavanju od 72 časa od časa lišenja slobode. Osumnjičeni je unosio telefone pritvorenicima u periodu od dva mjeseca, dok su osumnjičene davale te telefone i po završenom poslu, odnosno unošenju istih plaćale mu po jednom unijetom telefonu 300,00 eura", saopštili su iz podgoričkog tužilaštva.

Tagovi