Crna hronika

DETALJI UBISTVA ŠEVALJEVIĆA: ČINU UBISTVA PREDHODILA TUČA I SVAĐA!

Autor Anđela Pešić Izvor Standard

Rezultati dosadašnje istrage pokazali su da je ubistvu Dragana Ševaljevića (40) prethodila svađa a potom i fizički obračun sa osumnjičenim Igorom Nikićem (42), saopteno je iz Uprave policije.

Izvor: YouTube/Printscreen/TRB Office

Sinoć oko 22.15 časova u jednom ugostiteljskom objektu u Ulici 19. decembra, u centru Podgorice, došlo je upotrebe vatrenog oružja, i tom prilikom je od posljedica ranjavanja smrtno stradao Podgoričanin D.Š. (40). Nakon toga osumnjičeni Nikić je pobjegao, ali se danas predao policiji.

“Na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici. Policija je zbog ovog krivičnog djela intenzivno tragala za I.N. (42) iz Podgorice”, navodi se u zvaničnom saopštenju policije, prenosi Standard.

Danas u ranim jutarnjim časovima I.N. (42) je pristupio u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica gdje je uhapšen po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo.

“Do sada preduzete radnje ukazuju da je ovom događaju prethodio verbalni i fizički konflikt I.N. sa jedne strane i D.Š. i još jednog lica sa druge strane”, zaključuju u Upravi policije.