Crna hronika

UHAPŠENE DVIJE OSOBE ZBOG SUMNJE DA SU PODMETNULI EKSPLOZIVNU NAPRAVU NA UGOSTITELJSKI OBJEKAT U KOLAŠINU!

Autor Mirela Ljumić Izvor MINA

Službenici policije uhapsili su Z.V. (33) i V.R. (33) zbog sumnje da su podmetnuli eksplozivnu napravu na ugostiteljski objekat u Kolašinu.

Slika: 314352165, licenca: Royalty-free, ograničenja: , oslobađanje modela: yes
Izvor: Profimedia

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ rasvijetlili su krivično djelo izvršeno u Kolašinu 10. jula u dva sata i 55 minuta kada je aktivirana eksplozivna naprava u jednom ugostiteljskom objektu u tom gradu, kojom prilikom je pričinjena materijalna šteta.

"Pripadnici policije su po nalogu nadležnog tužioca uhapsili Z.V. sa prebivalištem u Kolašinu, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je uhapšen i V.R. iz Kolašina zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim djelom izazivanje opšte opasnosti.

Iz policije su rekli da će Z.V. i V.R. danas uz krivične prijave biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.