Crna hronika

U SOBI BIVŠEG ZATVORSKOG SLUŽBENIKA LUČIĆA PRONAĐENA DVA MOBILNA TELEFONA!

Autor Anđela Pešić Izvor Standard

Službenici obezbjeđenja Uprave za izvršenje krivičnih sankcija u Istražnom zatvoru u prethodna dva dana, na osnovu operativnih saznja, tokom pretresa pronašli su četiri mobilna telefona, koji su bili u posjedu pritvornih lica.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Kako saznaje Standard, u sobi u kojoj boravi pritvorenik Vladan Lučić, inače nedavno uhapšeni zatvorski službenik koji se tereti da je kao član kavačkog klana navodno učestvovao i imao ulogu u planiranju likvidacije sada pokojnog vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića, pronađena su dva mobilna telefona. Podsjećamo da je prošle sedmice u Istražnom zatvoru pronađeno takođe četiri mobilna telefona.

Krivičnom prijavom SDT obuhvaćeno je 12 osoba, zbog sumnje da su organizovali ili bili dio kriminalne grupe, koja je navodno planirala ubistvo Vukotića, dok se nalazio 2020. u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS).Krivičnom prijavom obuhvaćeni su odbjegli Kotoranin Radoje Zvicer i Podgoričanin Milan Vujotić, ali i Kotoranin Slobodan Kašćelan, koji se nalazi u Istražnom pritvoru. Članovi kriminalne organizacije, kako vjeruje SDT, su i osumnjičeni – Dragan Knežević, Goran Vukčević, Igor Terzić, Stefan Kraljević, Danilo Bakić, Radovan Mujović, Filip Knežević i Ratko Živković, prenosi Standard.

Tagovi