Crna hronika

OSVANULA MISTERIOZNA ČITULJA ZA VUKOTIĆA! Oprostili se od ubijenog škaljarca: "Brat je bratu uvijek odan", u potpisu...

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Jutros se pojavila misteriozna čitulja ubijenom Jovanu Vukotiću.

Izvor: Večernje novosti/printscreen

Vođu Škaljarskog klana Jovan Jovica Vukotić likvidirao je ubica na motoru u Turskoj. Škaljarac je ubijen naočigled djevojke Maše i njihove maloljetne ćerkice. Za Vukotićem je prije godinu dana bila raspisana potjernica. Njegovi prijatelji i porodica se opraštaju od njega, pa se tako u dnevnim novinama, pored čitulje njegovog kuma koja je osvanula juče, pojavila još jedna čitulja sa misterioznom porukom.

"Krv nije voda, brate, brat je bratu uvijek odan!", stoji u poslednjem pozdravu Vukotiću u dnevnim novinama, a čitulju potpisuje AD Rožaje.

Izvor: Večernje novosti/printscreen

U petak je osvanula umrlica putem koje se oglasio Balša Đuranović, kum ubijenog navodnog vođe "škaljarskog klana". "Kume moj ostalo je milion pitanja i milion nedorečenih stvari da kažemo jedno drugom. Jedino mogu da ti obećam, a to je da ću čuvati Mašu i Lenu. A Igora ću nastaviti da savjetujem kao što sam i tebe kroz cijeli život", u potpisu Balša.

Ubijeni Vukotić je preuzeo vođstvo nad organizovanom kriminalnom grupom “škaljari” nakon ubistva njegovog kuma Igora Dedovića u Atini 19. januara 2020. godine, prenose Vijesti. Kotoranin bio je u bjekstvu, a crnogorski pravosudni organi za njim su prije godinu raspisali potjernicu.