Crna hronika

"PU*I GA!" BRUTALNO PREPUCAVANJE VUKOTIĆEVOG KUMA I PORODICE ZVICER! Nakon slavlja, škaljarci surovo reagovali (VIDEO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Nakon vijesti o ubistvu Jovana Vukotića došlo je do prepucavanja dva suprotna crnogorska klana.

Jovan Vukotić.
Izvor: screenshot/instagram

Poslije vijesti da je u četvrtak uveče u Istanbulu ubijen vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić, supruga odbjeglog vođe kavčana Radoja Zvicera Tamara Zvicer objavila je na društvenoj mreži Instagram stori da je u provodu sa prijateljima. Uz čaše i flaše u noćnom provodu, ona je objavila i kako pjeva pjesmu Miroslava Škora pod nazivom "Sude mi".

Na to je reagovao Vukotićev kum tako što je postavio video na društvenim mrežama kojom šalje poruku Zvicer porodici. Objavio je pesmu Di-džej Krmka "Puši".

"Niz kičmu mi prolazi

neka čudna struja
napolju se sprema
kiša i oluja

Hajde mala zapalimo
vatru ja i ti
ne bi li se malo
zagrijali mi

Ref. 2x
Pu*i pu*i mala
pu*i mala ti
ne dozvoli vatri
da se ugasi", 

Dio je pjesme koju je objavio Vukotićev kum.

Ranije danas Vukotićev kum Balša Đuranović objavio je fotografiju ubistva uz poruku: "Đe si ubice, kuća ti se iskopala, kukavički čin", napisao je Đuranović.  

Da podsjetimo, vođu Škaljarskog klana Jovan Jovica Vukotić likvidirao je ubica na motoru u Istanbulu. On je ubijen naočigled djevojke Maše M. i njihove maloljetne ćerkice. Kako se saznaje, supruga i ćerka vođe škaljaraca prošle su bez povreda.  

Vukotić je navodno predvodio kriminalnu oganizaciju koja je imala organizovane grupe za nabavku eksploziva, vozila i plovnih prevoznih sredstava. Takođe, bio je sumnjičen da je podstrekivao članove kriminalne grupe da ubiju Radoja Zvicera i Slobodana Kašćelana, navodne vođe kavačkog klana.