Crna hronika

VUKOTIĆ UBIJEN PRED ĆERKOM I TRUDNOM SUPRUGOM! Najnoviji detalji likvidacije vođe Škaljaraca u Turskoj

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Jovan Vukotić, vođa škaljaraca ubijen je u Turskoj na očigled njegove nevjenčane supruge i njihovog maloljetnog djeteta.

Jovan Vukotić.
Izvor: screenshot/instagram

Vođu Škaljarskog klana Jovana Jovicu Vukotića likvidirao je ubica na motoru u Istanbulu. Kako Kurir saznaje, Vukotić je ubijen naočigled djevojke M. M. i njihove maloljetne ćerkice. "Napadač je naišao na motoru i ispalio hice u automobil u kom su bili Vukotić, njegova supruga i ćerkica. Ljekari su pokušali da mu ukažu pomoć ali mu nije bilo spasa", otkriva izvor Kurira.

Podsjećamo, Vukotić je bio u bjekstvu, a crnogorski pravosudni organi za njim su prije godinu raspisali potjernicu. Kotoranin je u tajnim policijskim spisima označen kao apsolutni vođa škaljarskog kriminalnog klana. 

Vukotić je navodno predvodio kriminalnu oganizaciju koja je imala organizovane grupe za nabavku eksploziva, vozila i plovnih prevoznih sredstava. Takođe, bio je sumnjičen da je podstrekivao članove kriminalne grupe da ubiju Radoja Zvicera i Slobodana Kašćelana, navodne vođe kavačkog klana.

Rat Škaljaraca Kavčana počeo je krajem 2014. godine kada je u španskoj luci Valensija nestalo 300 kilograma kokaina. Prva žrtva u ratu bio je Goran Radoman, blizak Škaljarcima, nakon čije smrti su se nizala ubistva na obje strane.