Crna hronika

DJEVOJKA UBIJENOG ŠKALJARCA OGLASILA SE POSLE TAJNE SAHRANE: Pogledam u nebo, tu je negdje...

Autor Mirela Ljumić Izvor Kurir

Misica Dragana Banić djevojka likvidiranog škaljarca Gorana Vlaovića koji je ubijen prije deset dana na ostrvu Pag još jednom se oprostila od voljenog na Instagramu uz potresnu poruku.

Izvor: Instagram/dragana_banic/Screenshot

- Pogledam u nebo. Tu je negdje. Posmatra. Sve moje borbe. Zato ne odustajem - objavila je fotografiju misica na društvenoj mreži Instragram.

Izvor: Kurir printscreen

Podsjetimo, pripadnik kriminalne organizacije iz Kotora na čijem čelu je navodno Jovan Vukotić brutalno je likvidiran 25. avgusta na sred ulice i to dok je bio u društvu djevojke Dragane Banić.

Vlaović je sahranjen prije dva dana na Novom bežanijskom groblju, a sahrani je prisustvovalo dvadesetak ljudi.

Škaljarac je sahranjen iz drugog puta, jer je prvi put ispraćaj je navodno odložen iz bezbjednosnih razloga.

Izvor: Kurir/prinscreen/instagram

Podsjetimo, Duško T. (28) iz Kragujevca osumnjičen je da je ubio Vlaovića na hrvatskom ostrvu Pag, ispred jednog popularnog kluba na plaži Zrće, pucavši mu sa leđa pištoljem u vrat.

Nakon pucnjave on je pokušao da pobjegne, ali se iz nepoznatog razloga vratio na mjesto zločina, vjerovatno da bi se uvjerio da je pripadnik škaljarskog klana zaista preminuo, što je pomoglo prolaznicima da ga prepoznaju i pokažu nadležnima.

Izvor: Kurir printscreen

  - Državljanin Srbije zatečen je svega desetak minuta nakon ubistva na jednoj stijeni na obližnjoj plaži i odmah je uhapšen - objasnio je izvor i dodao da je Duško pokušao da se riješi telefona i dokumenata.