Crna hronika

DJECA ČULA VRISKU, PA U HODNIKU ZATEKLI TIJELO MAJKE: Zoran sačekao suprugu sa posla, pa je ISKASAPIO u zgradi

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Zoran M. u petak popodne na smrt je izbo suprugu Draganu, a njeno tijelo u hodniku zgrade, zatekla su njihova djeca.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

U petak u popodnevnim satima Zoran M. (61)  je na smrt izbo svoju suprugu Draganu (55), a nakon toga pokušao da počini samoubistvo. 

Njihova ćerka, A.M., je oko 15 sati pozvala policiju i prijavila da je njen otac tukao njenu majku u ulici Vuka Karadžića broj 34. Na lice mjesta odmah je izašla patrola policije i u hodniku zatekla Draganu bez znakova života i u lokvi krvi. Na tijelu je bio primjetan veći broj ubodnih rana.

Policija je Zorana zatekla 100 metara od zgrade sa povredama vrata, grudnog koša i stomaka koje je, po dosadašnjim rezultatima istrage, nanio sam sebi nožem i skalpelom u pokušaju da izvrši samoubistvo. On je prevezen u UC Kragujevac.

Svjedoci (dvoje djece bračnog para) su izjavili da su čuli galamu u hodniku zgrade i majku kako ih doziva. Izašli su u hodnik i zatekli majku u lokvi krvi. Zoran je suprugu verbalno uznemiravao i vređao, jer je bio ljubomoran. A suprugu je sačekao u hodniku kada se vraćala sa posla, gde ju je i ubio. 

Tokom uviđaja pronađeni su nož dužine sečiva 14 cm i skalpel dužine sečiva 9 cm. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva (VJT ) u Kragujevcu, tokom uviđaja uzeti su brisevi zbog DNK analize, a pronađen je određeni dokazni materijal.

Osumnjičeni za teško ubistvo se trenutno nalazi u UC Kragujevac. Njega obezbeđuju policajci. Nakon oporavka, osumnjičenom će po nalogu VJT Kragujevac biti određena mera zadržavanja.