Crna hronika

OPSADNO STANJE! DUGE CIJEVI I UBICA U ZATVORSKOM ODJELU! Hrvatska policija sa TRI marice dovela osumnjičenog Srbina!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

D.T. iz Kragujevca koji je osumnjičen za ubistvo Gorana Vlaovića je dovezen na saslušanje.

Izvor: Facebook/screenshot/Zadarski.hr

D.T. (28) iz Kragujevca, koji je osumnjičen za ubistvo škaljarca Gorana Vlaovića (38) na Pagu je priveden pred tužioca u Hrvatskoj u pratnji velikog broja naoružanih policajaca. D.T. je izveden u bijelom odjelu iz blindiranog policijskog kombija u pratnji velikog broja policajaca naoružanih dugim cijevima. Na mjestu se nalazi veliki proj predstavnika medija.

Policajci su najprije obezbjedili mjesto kuda D.T. mora da prođe, a potom ga izveli iz vozila. On je djelovao ravnodušno kada je prošao kraj velikog broja okupljenih novinara.

Pogledajte galeriju fotografija sa lica mjesta:

Podsjetimo, D.T. je uhapšen juče na plaži Zrće zbog sumnje da je hicem iz pištolja, naočigled brojnih svjedoka i srpske manekenke i učesnice rijalitija Dragane Banić, ubio Vlaovića (38), zvanog Goro, pripadnika škaljarskog klana iz Herceg Novog. Očevici su ispričali da se sve desilo veoma brzo i da je ranjeni odjednom pao.

Goran Vlaović tek je izašao iz kluba. Bio je možda 15 do 20 metara od ulaza, u društvu djevojke, srpske manekenke, kad mu je ubica prišao s leđa i iz pištolja s prigušivačem hladnokrvno ispalio hitac u vrat ispričali su svjedoci. Vlaović je pao, a ubica je počeo da bježi.