Crna hronika

NARUČENO MAFIJAŠKO UBISTVO NA ZRĆU!? Ubica bježao od policije, ljudi vikali: "Isuse, pucao mu je u glavu", horor detalji

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Srbin je upucao Crnogorca ispred kluba na Pagu, a povrijeđeni muškarac je od zadobijenih povreda preminuo. Sumnja se da je u pitanju mafijaški obračun.

Izvor: Profimedia

Državljanin Srbije iz vatrenog oružja upucao je Crnogorca ispred noćnog kluba, koji je potom preminuo na putu do bolnice u Kolanjskom Gajcu na Pagu, a policija istražuje i opciju da se radi o sukobu iz mafijaških krugova i naručenom ubistvu. Napadač i žrtva nisu ni turisti ni radnici.

"Isuse, pucao mu je u glavu, pucao mu je u glavu", vikao je svjedok strave na Zrću gdje je u četvrtak ubijen čovjek, pišu hrvatski mediji.

Naručeno ubistvo?

Kako je objavila policija, bilo je to u 6 ujutru u Kolanjskom Gajcu na Pagu, a napadač je priveden.

"Oko 6 sati primili smo dojavu kako je u Kolanjskom Gajcu na Pagu jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem. Povrijeđeni muškarac je u vozilu Hitne na putu prema bolnici preminuo. Na mjestu događaja sprovodi se uviđaj te je u toku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja", objavila je policija.

Srbin je bježao

Kako se nezvanično saznaje, on je prvo bježao, ali su ga uhvatili.

Loreta Bačić, menadžerka za odnose s javnošću plaže Zrće, rekla je kako se incident nije dogodio na "njihovoj strani plaže".

"Nije to bilo na našem djelu plaže, mi ulažemo u svoju sigurnost i dosta resursa smo usmjerili u to. Zatvoreni su nam ulazi, pregledamo torbe, pregledavamo ko ulazi. Mi ne možemo uticati što se događa na gornjem djelu jer se nalazi u zadarskoj županiji. Mi imamo plažne redare koji su uvijek prisutni", rekla je ona.

Tagovi