Crna hronika

U BARU UHAPŠENO DVIJE OSOBE ZBOG UGROŽAVANJA SIGURNOSTI I NAPADA NA SLUŽBENO LICE

Autor Jovana Raičević Izvor Vijesti

Krivične prijave protiv R.D. i G.M. "G.M. je verbalno uznemiravao zaposlene Islamskog centra u Starom Baru. On je nakon toga u prostorijama dežurne službe upućivao policijskim službenicima riječi prijeteće sadržine, uz prijeteću gestikulaciju"

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Barska policija podnijela je krivične prijave protiv R.D. i G.M. zbog, kako se navodi u saopštenju Uprave policije, krivičnih djela ugrožavanje sigurnosti i krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

"Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Bar 22. avgusta u 9.55 časova menadžer jednog stambenog kompleksa u ovom gradu prijavio je vlasnika jednog od stanova u kompleksu R.D. Nakon verbalne prepirke R.D. je uputio prijeteće riječi oštečenom i u predjelu lica, koristeći biber sprej, isprskao lice koje je prijavilo događaj i još jednu osobu", navode iz UP.

Dodaju da je o događaju upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji se izjasnio da se u radnjama R.D. stiču elemenati bića krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti. Po nalogu tužioca R.D. je uhapšen i priveden postupajućem tužiocu u zakonskom roku, prenose Vijesti.