POTRESNO!

DOVELI ME KAD MI JE SIN BIO MRTAV, BOLJE ŠTO GA VIŠE NEMA! Oglasila se majka ubice, NEĆE da kaže gdje su njegovi

Autor Jovana Raičević Izvor Srpski Telegraf

Oglasila se Svetlana Borilović, majka Vuka Borilovića koji je ubio 10 ljudi na Cetinju.

Izvor: Youtube/Screenshot/Pobjeda/Privatna Arhiva

Dva dana posle stravičnog masakra na Cetinju, majka Vuka Borlovića, Svetlana Borilović ne može da vjeruje da je njen sin u krvavom piru ubio 10 ljudi, od toga dvoje djece svojih podstanara, i na kraju i sam bio ubijen iz vatrenog oružja.

"Ni s jednom od žrtava nije imao sukob, zločin je počinio u stanju nervnog rastrojstva, van sebe i nesvjestan stravičnih posledica. Ja sam bez duše i ne znam da li ću preživjeti ovu muku. Kako ovo da me snađe od mog djeteta, da čitav grad i zemlju zavije u crno?! Zašto, sine, stalno se pitam, a odgovor nikada neću dobiti", rekla je Svetlana za Srpski telegraf.

Dodaje da Vuk nije bio problematičan i poročan, da je bio miran čovjek koji je, izgleda, "pukao" zbog maltretiranja na poslu:

"Trpio je pritisak četiri-pet godina, a radio je kao šef obezbjeđenja u Nacionalnom parku Lovćen. Priznajem, primijetila sam da je bio nervozniji u poslednje vrijeme, ali nije pravio problem. Bio je primjeran i kao otac porodice i kao komšija", kaže ona.

Svetlana naglašava da njen sin nije bio u sukobu ni sa jednom od žrtava.

"Naši podstanari Martinovići doselili su se tek prije dva mjeseca, nikad se ni poprijeko nisu pogledali. Lijepo bi se javili kad nas sretnu i to je to. Ni s glavom te porodice Milošem nije imao nikakav sukob, taman posla. Moj sin se nije svađao ni sa svojom ženom niti s bilo kim iz porodice. Imao je skladan brak i divnu djecu. Sve ove ljude je usmrtio u trenutku nervnog rastrojstva, time je tragedija i muka još i veća", kaže njegova majka.

"Monstrum sa Cetinja", kako su ga mediji nazvali, masakr je počinio dok su, prema nekim informacijama, njegova supruga i djeca bili na moru u Herceg Novom, a niko od šire porodice nije prisustvovao njegovom izlasku iz kuće s oružjem u rukama.

"Bila sam na poslu. Doveli su me kući kad je sve bilo gotovo i kad je i on bio mrtav, tek posle sam saznala šta se desilo, kuku meni. I bolje što ni njega više nema kad je zvjerstvo napravio. Niko ne može da zna kako je mojoj utrobi s ovom mukom, koja me snašla nesrećnu", kaže ona.

Krije gdje su Vukova žena i djeca

Majka ubice odbila je da kaže gdje se na letovanju od pre nedelju dana nalazi Vukova supruga Linda i djeca jer je policija u međuvremenu obavijestila javnost da se njegova porodica ne nalazi na teritoriji Herceg Novog, kako je glasila prvobitna informacija. 

"Neću da pričam o tome. Policija može da me ispita i njima ću da kažem sve što znam, ali javno ne mogu da govorim ništa više", zaključila je Svetlana.