Crna hronika

EVO ZAŠTO SU IZBODENI POLICAJCI NA NASTUPU TEODORE DŽEHVEROVIĆ: U Sutomoru došlo do krvoprolića, 1 osoba kritično

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Trojica policajaca povrijeđena su u noći između subote i nedjelje u diskoteci "Habana" u Sutomoru, kada ih je mladić iz Srbije izbo nožem, pa pobjegao.

Izvor: MONDO/TikTok/screenshot/clvln2002

Krvavi napad se, kako saznaje Kurir, dogodio na nastupu pjevačice Teodore Džehverović, kada je grupa momaka iz Novog Pazara, navodno, napala djevojke koje su bile u klubu.

"Mladići iz Srbije flertovali su sa djevojkama koje su bile same u klubu. Nakon što su ih odbile, oni su pobjesnjeli i nasrnuli na njih, a trojica policajaca, koji u tom momentu nisu bila na dužnosti, pokušali su da pomognu djevojkama da se odbrane", objašnjava izvor upoznat sa događajem:

"Došlo je do svađe, a zatim i do tuče. Jedan od mladića, A. H. (25), navodno je potegao nož i izbo policajce, a potom je istrčao iz kluba i za njim se traga.

Sve se dogodilo pred kraj nastupa, a Teodora Džehverović je bila jako uplašena i potresena zbog nemilih scena.

"Jedan od policajaca je operisan i životno je ugrožen", prenijeli su ranije mediji.

Uprava policije zvanično je saopštila da njeni službenici intenzivno tragaju sa osobom koja je u ranim jutarnjim časovima u ugostiteljskom objektu izvršila teško djelo protiv života i tijela u pokušaju na štetu tri policajca, koji u trenutku izvršenja krivičnog djela nisu bili na dužnosti.